HondenPage baasje vandendyck d

Over vandendyck d

honden foto van vandendyck d vandendyck d heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan vandendyck d

honden page profiel vandendyck d vandendyck d schreef om 29 juni om 13:23
is indedaad een trhiller verhaal voor ons
honden page profiel vandendyck d vandendyck d schreef om 29 juni om 08:43
Beste Diana Ik heb een westietje met een insulinesecreterende tumor op de pancreas (aalvleesclier ) en mij vertelde de artsen na verschillende onderzoeken dat er maar een oplossing was en dat was deze te verwijderen anders kon hij op eender welk moment sterven dit gingen van enkele dagen tot misschien enkele maanden met behulp van cortisone dan nog , na verschillende gesprekken en onderzoeken ben ik dan tot operatie overgegaan met het risico dat er na de operatie vijf procent kans was op een inwendige infectie omdat de aalvleesklier een niet te voorspellen orgaan zou zijn . na de opreratie is hij drie dagen wonderwel hersteld vierde dag heeft de aalvleesklier besloten om de zuren deze ze aanmaakt te dumpen in de buikholte inplaats van in de darmen met een tweede spoedoperatie tot gevolg en 5 uur later met de dood tot gevolg , het meisje dat hem verzorgdr is nog gaan wandelen bij hem wat hij zonder problemen heeft gedaan dan is hij terug in slaap gevallen , de verzorgster heeft een stoel bij hem gezet en heeft tegen hem gepraat over ons dat wij ons zoveel zorgen maakten en dat we ernaar uitkeken dat hij zou thuis mogem komen , heeft dan zijn hooft opgeligt naar haar gekeken hooftje weer neer gelegd en is dan vredig ingeslapen . vandaag komt hij thuis maar dan in een erne , we hebben een speciaal plaatsje voor hem voorzien in de zitplaats . ik mis hem zo erg , ik ben er kapat van hij was onze koning in huis alles draaide om hem , mijn vrouw heeft het nog erger het waa haar maat , vriendje kortom alles was hij en nu zijn we hem kwijt .ik wil maar zeggen welke beslissing je ook meent je voel je toch steeds schuldig had ik maar niet overgegaan tot de opereatie , ik verwijd mij nu zoveel , maar het is te laat vivaldi ik zal je nooit vergeten en zal een plaatse in mijn hart hebben voor jou .

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

vandendyck d heeft 17 ontvangen.

Berichten en online status
vandendyck d was voor het laatst online 12 jaar, 2 dagen, 18 uur, 48 minuten, 48 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^